BEHEMOTH The Satanist - CD

Cena: 350 Kč

Kód zboží: 95701100

Ks   

Popis zboží

Výrobce: NUCLEAR BLAST

  • Datum vydání:  7.2.2014
  • Styl:  Black Death Metal
  • Dodavatel: Nuclear Blast

  • Popis:  Skupina BEHEMOTH patří k největším fenoménům současné extrémní hudby. Jako jedni z mála interpretů dokážou oslovit i posluchače, kteří death a black metal přímo nevyhledávají. Velký podíl na tom má vizuální zpracování videoklipů a image samotných muzikantů, podpořená samozřejmě kvalitní hudbou, která vychází z kořenů death - black metalu, v čele s kapelami BATHORY a MORBID ANGEL, ovšem v moderním kabátě a spoustou vlastní invence.
    BEHEMOTH jsou momentálně na vrcholu své kariéry a jejich nové album příznačně nazvané The Satanist je může posunout do sfér kam se kapela hrající extrémní metal hned tak nepodívá. Album The Satanist tento potenciál v sobě má.

    V nedávném rozhovoru s Revolver magazine, Nergal popsal nové skladby BEHEMOTH jako velmi atmosférické a velmi emocionální.
    Podle frontmana, získal některé inspirace pro nové album při jeho pětiměsíční léčbě leukémie, kterou překonal v lednu 2011, po transplantaci kostní dřeně. Když jsem byl v nemocnici, sbíral jsem zkušenosti a emoce, řekl. Jsem si jistý, že to teď zužitkuji. Byl jsem to já proti životu, já versus smrt. Určitě to hodně změnilo moje myšlenky. Stoprocentně se to odráží v nahrávkách a písních, které dnes píšu. Jsem daleko radikálnější, než jsem býval.

 

01. Blow Your Trumpets Gabriel
02. Furor Divinus
03. Messe Noire
04. Ora Pro Nobis Lucifer
05. Amen

06. The Satanist
07. Ben Sahar
08. In The Absence Ov Light
09. O Father O Satan O Sun!

Líbí se? Sdílej dál:

Mohlo by se Vám líbit